AAndalusiëAdventure

Home
Defender huren Dagtochten Omgeving Links Gastenboek
Dagtochten/Hiking

Andalusië heeft veel te bieden voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers. We organiseren wandeltochten en op maat gesneden dagtochten.

Wandeltochten: We hebben avontuurlijke wandeltochten uitgezet in natuurgebieden zoals Barranco Blanco (tip!, bekijk dit Youtube filmpje), de Sierra de Mijas, El Chorro, El Torcal en Sierra de las Nieves. Een redelijke conditie is vereist voor onze wandeltochten. Op de pagina met links vindt je een overzicht van natuurgebieden. Je kunt je aanmelden door een email te sturen maar uiteraard ook telefonisch. De wandeltochten duren gemiddeld 4 uur en worden afgesloten met een lunch, temidden van de natuur.

Maatwerk: Op verzoek organiseren we ook op maat gesneden dagtochten. Te denken valt aan tochten naar boeiende steden zoals Granada, Sevilla en Malaga maar ook een uitgebreide tour met de Defender door de Alpujarras, naar de top van de Sierra Nevada of dwars door de Sierra de las Nieves behoort tot de mogelijkheden. Desgewenst verzorgen wij de lunch. We geven graag suggesties voor mooie en interessante ritten.

 
 

Explore And Relax

T: 0031627655915
Copyright: Studio FLX Webdesign